Lyžování s Fleet programem 2013

Lyžování s Fleet programem 2013

Fleet program Inter Cars si v České a Slovenské republice získává stále větší oblibu mezi firmami provozující různě velký vozový park, což dokazuje v pořadí druhé setkání fleet manažerů, které proběhlo na konci března v rakouském Zillertalu. Na letošním setkání tak bylo opět k vidění několik nových firem, které s Inter Cars v rámci Fleet programu spolupracují.

První den setkání byl věnován prvním prezentacím společností ZF, Bosch, EXIDE a TRW, jejichž zástupci seznámili přítomné hosty s technickými informacemi a novinkami v produktech, se kterými se fleet manažeři mohou setkat v sortimentu Inter Cars. Po proběhlých prezentacích následoval volný program věnovaný diskuzím se zástupci dodavatelů či diskuzím mezi samotnými fleet manažery.

Druhý den přivítalo všechny účastníky pravé alpské slunce a obloha bez jediného mráčku. Od časných ranních hodin tak bylo možné lyžovat na perfektně upravených sjezdovkách nebo se jen tak vystavit hřejivému tyrolskému slunci, čehož nakonec téměř všichni alespoň na malou chvíli využili.

Po celodenním lyžování přišla některým účastníkům vhod nabídka hotelového wellness centra, které kromě bazénu nabízelo i vlastní saunu, vířivku, a další příjemné služby. Večerní část druhého dne pak vyplnily prezentace společností Valeo, DENSO, KYB, Federal Mogul a Osram. Následná volná diskuze se nesla ve znamení upřesnění a doplnění některých technických informací ohledně produktů jednotlivých dodavatelů a samozřejmě sdělení si dojmů z lyžování.

Poslední den čekalo účastníky fleetového setkání jen a jen lyžování a mnozí toho díky přívětivému počasí využili dosytosti a ze sjezdovek sjížděli až posledními lanovkami. Pozdní sobotní odpoledne pak bylo ve znamení loučení a přislíbení účasti na dalším ročníku, který jak pevně věříme, přinese další spokojené zákazníky Fleet programu Inter Cars.

 

   

   

« Zpět: Aktuality